Takaisin

Tunnelmallinen yksityisristeily m/s Vallisaarella, kesto 3h

990,00 eur 990,00 eur

M/S VALLISAARI

Edustava ja tilava alus viihtyisillä sisätiloilla ja suurella aurinkokannella. Erittäin suosittu vaihtoehto yksityisristeilyihin. Aurinkokansi mahdollistaa auringosta ja raikkaasta meri-ilmasta nauttimisen kauniilla säällä. Monipuolisista tarjoiluvaihtoehdoistamme jokainen löytää varmasti mieleisensä tarjoilut risteilylle herkullisista voileivistä ja kakuista aina saariston henkeen toteutettuihin noutopöytiin.

RISTEILYN PERUSTIEDOT

Risteily alkaa Kauppatorin Kolera-altaasta Vanhan Kauppahallin kulmalta paikalta 4 ja päättyy samaan paikkaan. Alus on lähtöpaikalla noin 15 minuuttia ennen risteilyn alkua.

Risteilyä on mahdollista jatkaa risteilyn aikana sovittua pidempään, mikäli alus on vapaa. Lisätunnit laskutetaan aluksen listahinnan mukaan ja tästä on sovittava aluksen henkilökunnan kanssa risteilyn aikana.

ESIMERKKIREITTI

Kaunis risteilyreittimme kulkee kaupungin kauneimpien rantojen, Kaivopuiston, Suomenlinnan merilinnoituksen, Korkeasaaren ja jäänmurtajien kesävarikon editse, tai vaikkapa Helsingin itäsaaristoon Villingin ja Jollaksen maisemiin. Risteily alkaa ja loppuu Helsingin Kauppatorilta Kolera-altaasta Vanhan Kauppahallin kupeesta laituripaikalta neljä. Reitti voidaan myös räätälöidä toiveiden mukaan. Mainitsethan mahdollisesta toiveesta lisätietoja -kentässä.

TARJOILUT JA LISÄPALVELUT

Tutustu menuvaihtoehtoihin: Katso ruokatarjoilut tästä (linkki)

Katso juomat tästä (linkki)

 

Aluksella on anniskeluoikeudet. Mikäli haluat tilata alkoholijuomia ennakkoon, laita tästä tieto lisätietoja kenttään, niin olemme yhteydessä. Aluksen perus valikoimaan kuuluu aina laadukas valikoima juomia.

TARJOILUHENKILÖKUNTA

Risteilyn perushintaan ei kuulu tarjoiluhenkilökuntaa. Suosittelemme erityisesti ruokaristeilyiden ja isompien varausten yhteydessä risteilyemännän tilaamista. Hinta 34€/h (min. laskutus 2h) sis. alv 24%.

OPASTUS

Voitte halutessanne tilata risteilylle opastuksen. Kielivaihtoehdot suomi, ruotsi tai englanti. Hinta opastukselle 434 € sis. alv 24% /(suositellaan 2-4 tunnin risteilyille).

Virvoitusjuomalajitelma (€/kpl):
Vesipullo (€/kpl):
Valitse menu (€/hlö):
Erityisruokavaliot:
Kommentit:
Risteilyemäntä:
Opastus:
Kahvi / tee ja juustokakku (€/kpl):
Kahvi / tee (€/kpl):
Tallenna matka (PDF)